Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2015 . - Bok . - 95 s.
Passer for:
Originaltittel:
Bokmål
Opplysninger:
Denne boka er laget som et museum over fortiden, med håndtegnede illustrasjoner av smykker, sverd, vaser og skulpturer. Her kan man bla gjennom verdenshistorien, se sammenhengene mellom forskjellige sivilisasjoner, og lære om oldtiden på en helt ny måte. Man får blant annet vite at aztekerne spilte med en gummiball som var så tung at de fikk indre skader av det, om keiseren som risset inn beskjeder til folket på søyler over hele landet, og hvordan Colosseum egentlig fikk navnet sitt. Sakprosa for mellom-/ungdomstrinnet. . - Alder: 9-16 år
Hylleplass:
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Svelvik bibl. barneavd. Land og kuPå hylla
Visste du at aztekerne spilte med en gummiball som var så tung at de fikk indre skader av det? Har du hørt om keiseren som risset inn beskjeder til folket på søyler over hele landet? Og vet du hvordan Colosseum fikk navnet sitt?

Historium er oppfølgeren til praktverket Animalium. Boken er laget som et museum over fortiden, med nydelige, håndtegnede illustrasjoner av smykker, sverd, vaser og skulpturer. Her kan leseren bla seg gjennom verdenshistorien, se sammenhengene mellom forskjellige sivilisasjoner, og lære om oldtiden på en helt ny måte.

Forbløffende fakta og imponerende illustrasjoner!

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Historium
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning